sunnuntai 30. tammikuuta 2011

tunneksä sen, kulttuuri ?

Huhhei. Blogi koki pienoisen välikuoleman. Kuluneen viikon aikana stressitaso on huidellut jossain todella korkealla, ja lykkäsipä se vielä viikonlopun ratoksi pienen kuumeilunkin.

Kirjoittelin aiemmin aikeistani mennä katsastamaan Salon kulttuurivuoden avausta. Guerrilla-kulkueen missasin täysin, sillä keli oli tuolloin aivan karmea ja normaalisti parikymmenminuuttiseen matkaan kului lähes tuplamäärä aikaa. Tulikansan show oli kuitenkin vaikuttava ja miellytti ainakin minua. Eihän tämä luonnollisesti Turun avaukselle vertoja vetänyt, mutta pikkukaupungissa pikkukaupungin tapaan.

Salo 2011, kulttuurivuoden avaus - Tulikansa

Lumipyryntäyteinen ilma, pakkanen ja noin vartin odottelu puheiden ja loppushown välillä karkotti ihmisiä melko lailla paikalta, mutta torilla olleen tilaisuuden alussa porukkaa oli paikalla yllättävänkin paljon. Toivottavasti myös loppuvuoden tapahtumat jaksavat kiinnostaa kaupunkilaisia - tietysti etenkin tekstiilin kuukausi syyskuussa...

Salo 2011, kulttuurivuoden avaus - Tulikansa

Olisin lisännyt tähän videon Tulikansasta, mutta blogger ei nyt jostain syystä suostu yhteistyöhön. Katsotaan, josko myöhemmin onnistuisi !

Stressitasoa on saatu nyt hilattua hieman alemmas, kun oma, nimenomaan syyskuulle sijoittuva, kulttuurivuoteen liittyvä panostus on saatu ajatuksen tasolta oikeaksi projektiksi, joka on enää "vain" lopullista materiaalivalintaa ja toteutusta vailla. Tiedän kyllä repiväni vielä monesti hiuksia tämän projektin kanssa, mutta toivottavasti se on sen arvoista.

Tutustukaahan etenkin lähistöllä asuvat kulttuurivuoden aikana oleviin tapahtumiin. Lisätietoja kaupungin omilta sivuilta, Salo 2011.

Ei kommentteja: