maanantai 3. tammikuuta 2011

Grayscale.

Gray is the new black.

Rakastan harmaata. Vaaleanharmaata, keskiharmaata, tummanharmaata, savunharmaata. Kaikkea harmaata. Väitän myös pukeutuvani nykyään värikkäämmin kuin ennen. Ennen pukeuduin pääosin mustiin vaatteisiin, nyt mulla on myös harmaita ! Huikeeta hei.


Tämä H&M Sportin kollaripaita löytyi alennuksista, enkä yksinkertaisesti voinut jättää seitsemän (7) euron hintalappua kantavaa pehmoista paitaa rekkiin. Alkuperäinen hinta taisi olla 19,90e, mutten nyt mene tästä aivan takuuseen. Ehkei sillä ole suurta merkitystä.

Päätin, että jos paidalle ei muutoin tunnu löytyvän käyttöä, se menee kyllä keväästä alkusyksyyn tallilla. Helppo materiaali pestä ja tarpeen ohut pidettäväksi aurinkoisinakin päivinä suojaamaan ötököiltä ja paisteelta. Olen huomannut kantaneeni viime aikoina kassalle huomattavan paljon vaatteita sillä verukkeella, että "kyllä se sitten tallilla ainakin tulee käytettyä". Todellisuudessa mulla on kuitenkin aina tallilla päällä ratsastushousut, Lapkon huppari ja fleecetakki. Että se siitä sitten.


Viime viikolla osuimme äidin kanssa ruokakauppakäynnin yhteydessä lankahyllylle, ja pyysin äitiä tekemään mulle uudet harmaat villasukat, edellisiä on paikattu jo turhankin moneen kertaan. Ja sitäpaitsi, edelliset sukat on työkaverilta ostetut. Ihan eri asia, kuin äitin tekemät !

Ostettiin vaalein harmaista seiskaveikoista ja multa löytyi jo valmiiksi ylijäämäkerä metsänvihreää seiskaveikkaa raidoiksi varsiin. Taas pysyy jalat lämpimänä, kiitos äiti ♥.

Ei kommentteja: