keskiviikko 5. tammikuuta 2011

boom bang bang.

Mulle tuli tänään päätös opintotuen korotuksesta. Korotettu tuki oli maksettu tilille eilen, joten se oli hyvä syy lähteä katselemaan alennusmyyntien tarjontaa uudemman kerran. H&M'llä sovitin varmaan kahtakymmentä eri vaatekappaletta, mutta mikään ei kuitenkaan päätynyt kassalle asti. Tummanruskeat sammarifarkut tosin jäi mieleen kummittelemaan - voi olla että joudun huomenna tai perjantaina ajelemaan vielä uudemman kerran kaupunkiin... En tiedä tuleeko kesää ilman sammareita.

Jotain kuitenkin ostin. Sain joululahjaksi 50 euron arvoisen lahjakortin Suomalaiseen Kirjakauppaan, ja päätin käyttää sen, jos jotain ostamisen arvoista löytyy - mitään erityistä ei siis ollut mielessä. Heti kauppaan astuessani ovien vieressä oli uutuuskirjoja, joiden joukossa Matti Larjavaaran Ketunmorsian.


Valloittavan ihanat kannet, eikö !

"Ketunmorsian on kujeileva rakkaustarina, sukellus kirjallisuudentutkimuksen kiehtovaan maailmaan ja kirjallisen luomisen ihmeeseen." - Kirjan takakansi

Kuulette tästä mahdollisesti lisää.
Lisäksi mukaan tarttui kaksi eläinkuosisilla kansilla varustettua muistikirjaa. Mielestäni kannet ovat valloittavan ihanat ! Ostin jo aiemmin A4-kokoisen kirjasen punaisilla lintukansilla avuksi pääsykoemuistiinpanojen tekoon, nämä nyt ostetut ovat A5-kokoisia. Vain kolme euroa kappale !

Huikean yllättävä värimaailma...

Ennen kotiinlähtöä poikkesin vielä Citymarketissa, josta viimein tarttui jotain rättiäkin matkaan. Hullaannuin alusvaateosastolla, sillä... Kalsarit oli tarjouksessa ! Kyllä. Kahdet naisten pitkikset kympillä oli niin tyrmäävä tarjous, etten kerrassaan millään kyennyt ohittamaan sitä. Samassa välikössä oli myös polyesterisiä urheilukerrastoja kympillä. Auttaisikohan tämä pysymään vielä lämpimämpänä ratsastaessa ja tallilla ylipäätään ? Huomenna se nähdään.

PS, ette kyllä ikinä arvaa, mistä otsikko on peräisin !

Ei kommentteja: