maanantai 31. tammikuuta 2011

kotoota kouluun ja koulust kotiin.

Aion olla nyt supertylsä, ja blogata papereiden järjestelemisestä. Ketä kiinnostaa? Jep niinpä, ihansamasilti.

Osaan olla todella epäjärjestelmällinen, enkä juurikaan välitä pienestä sotkusta tai kaaoksesta (terkut vaan eksälle, jonka kanssa asuin saman katon alla). Kuitenkin, jos jotain inhoan niin sekaisin olevia koulumonisteita, joita saa etsiä kissojen ja koirien kanssa löytämättä välttämättä silti juuri sitä oikeaa, jota oli hakemassa. Vielä tunti sitten tämän jakson monisteongelmani näytti tältä.



Olen jo muutaman viikon tuskaillut, kun kaikki monisteet ja ompelukurssin  harjoitustilkut  ovat  yhdessä ja samassa kulmalukkokansiossa tai ihan vaan laukun pohjalla pyörimässä. Eilen lompakosta kuitteja karsiessani hoksasin joululahjaksi saadun kirjakaupan lahjakortin, josta oli vielä hieman vajaa parikymppiä käyttämättä. Ja eikun tänään koulun jälkeen mappiostoksille, kun ryhmänohjaajan tuntikin oli sopivasti peruttu.

Mukaan tarttui huikeat viisi mappia ja muovitaskuja, eikä lahjakortti tullut vieläkään kokonaan käytetyksi !


Näyttää huomattavasti paremmalle, eikö ?

Tämän rei'itys-, järjestely- ja mapitusurakan jälkeen jäi vielä kaksi kansiota odottamaan tulevia kursseja, ja ajankohtaiset monisteet ovat nyt siististi säilössä ja niiden mukana kuljettaminen käy huomattavasti helpommin, kun voi vain napata oikean kansion hyllystä aamulla laukkuun.

Mutta mitä kansiot sitten pitävät sisällään ?


Aluksi käsittämättömiltä tuntuneita ohjepiirroksia auttamaan selviämisestä saumureiden ihmeellisessä maailmassa...

lindausharjoituksia...

kurssin tavoitteita...

ristinollaa tekstiiliopiskelijan tapaan...

tietokoneharjoituksia värin vaikutuksista...

sekä edellisen kurssin kudontaluonnoksia.

Tuskailtuani viikonlopun tekemättömyyden kanssa, on nyt hyvä olo, kun on saanut edes jotain aikaan. Huomisaamuna varmasti myös onnittelen itseäni, kun ei tarvitse pyydystää luonnoksia lattialta, ohjemonisteita toisesta laukusta ja sidosopin harjoituksia ties mistä.

Tästä energiapiikistä huolimatta bloggaaja on edelleen ärtynyt, stressaantunut ja väsynyt. Tulis jo kesä.


Ei kommentteja: