sunnuntai 9. tammikuuta 2011

oli simmarit, sammarit, kummarit ja pipo

Irwin toimii aina, eikö niin.

Kirjoitin aiemmin harmittamaan jääneistä samettifarkuista. Ei siis auttanut muu kuin perjantain ratoksi huristella kaupunkiin huikeita bensahintoja ja lumipyryä uhmaten.



Ja aivan, kuten kuvasta näkyy, yksien sammarien sijaan mukaan tarttui kahdet. Ruskeat ja tummanharmaat. Yli puoli vuotta kestäneen farkkuleggingsikauden jälkeen alkaa todella kaipaamaan päälle jotain rennompaa ja mikäpä olisikaan soveltuvampi valinta kuin lökösammarit. Olen myös selvästi sisäistänyt muotiblogeja ahkerasti lukeneena tämän paljon puhutun kuvissa venkoilun. Poseerausasento ei ollut mitenkään suunniteltu, uskottehan ?

Samettifarkut tulevat todennäköisesti viihtymään päälläni kyllästymiseen (tai puhkikulumiseen) asti. Viikonlopun aikana olen jo ehtinyt toteamaan niiden sopivan niin neuleiden kuin t-paitojenkin seuraan vallan mainiosti. Huomasin myös, että vaatekaappini oikeastaan ainoa väripilkku on kuin tehty käytettäväksi näiden kanssa.

Raise your voice louder louder louder !

Moniko uskoisi ilman kuvamateriaalia, että kaapistani löytyy oranssi t-paita ?

Tänään on viimeinen lomapäivä, ja huomenna pitäisi palata takaisin opiskelujen pariin uuden jakson ja muun muassa sisustusompelu-kurssin myötä. Mulla on kuitenkin täysin loma-mood vielä päällä, sillä herääminen venyi tänäänkin puhelimen vaativista herätysmuistutuksista huolimatta kahteen iltapäivällä, enkä senkään jälkeen ole saanut mitään aikaiseksi. Ehkä ihan hyvä, että koulun myötä palaa edes jonkinlainen päivärytmi arkiin...

Ei kommentteja: