tiistai 3. toukokuuta 2011

Take my breath away




Ystävältä tuparilahjaksi saadut kukat ovat saaneet kauniiden suojaruukkujen lisäksi viimein myös uudet mullat. Yhden kolmesta onnistuin kuihduttamaan jo ennen multienvaihtoa, mutta kaksi muuta porskuttaa toistaiseksi hengissä - saa nähdä kuinka kauan.

Kehystetty Pariisin Kevät muutti jokin aika sitten "makuuhuoneen" puolelta "keittiöön" ja sai seurakseen toisen samankaltaisen. Vaikka nuo nykyisellään sointuvat varsin mainiosti toisiinsa ja muutoinkin kuvien värisävyt tummanruskeisiin kehyksiin, olen ajatellut ainakin toiseen vaihtaa jonkin toisen kuvan. Pitäisi tuo alempi PK-kuvakin teettää ihan oikeaksi valokuvaksi, nykyinen kun on tulostettu tavalliselle paperille kotitulostimella, eikä laatu näinollen ole sieltä kaikkein parhaimmasta päästä. Jahka pääsen kesän tullen kuvailemaan enemmän tuon filmijärkkärin kanssa, tulee varmasti löytymään enemmän kuvavaihtoehtoja esillepanoon.

Tänään kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa koulun valokuvausstudion puitteita, kun nappasin luokkakaverin matosta muutaman tuotekuvan. Vielä on harjoittelemista studio-olosuhteissa, etenkin valon asettelu ja kuvakulmat kaipaavat vielä viilaamista, mutta ihan kelvollista tulosta saatiin kuitenkin aikaiseksi.



Koulun jälkeen toteutin jo jonkin aikaa suunnitelmissa olleen "sisustusprojektin" vierailemalla Kuismassa. Mukaan tarttui sisustustarra, joka kustansi vain vaivaisen vitosen. Täytyy melkein mennä ostamaan vielä toinen samanmoinen varastoon, tuota on nimittäin melko hankala irroittaa siististi ja etenkin kiinnittää uudelleen, vaikka se teoriassa mahdollista onkin.

Pakkauksessa tarra oli sommiteltu kiinnitettäväksi kahteen riviin, mutta itse saksin sitä hieman eri muotoon. Kiinnittäminen oli myös huomattavasti helpompaa pienissä pätkissä kuin koko tarra kerrallaan. Sisustustarrat ovat oivia piristys- ja personointikeinoja vuokrakämppiinkin maalatuille pinnoille - ne irtoavat jälkiä jättämättä.

Ylemmästä tarrakuvasta käy näppärästi ilmi myös seuraavien parin viikon iltaohjelma - MM-jääkiekkoa, voi rakkaus ! Suomen pelien katsominen ei riitä, vaan kaikki televisioitavat ottelut on tietysti pyrittävä näkemään. Onneksi MM-kisat ovat vain kerran vuodessa.

Ei kommentteja: