lauantai 28. toukokuuta 2011

lukijat hei.

Julkisesti lukijoiksi ilmoittautuneita on tällä hetkellä kuusi, mutta tiedän, että teitä on siellä ruudun toisella puolen enemmänkin. Nyt olisikin teidän aikanne aktivoitua ja vaikuttaa. 

Esittäkää kommenttilaatikkoon kysymyksiä, postaustoiveita, mitä tahansa mieleen tulee. Toivoisin jokaiselta tämän lukevalta jonkinlaista kommenttia, kirjoittakaa vaikka vain moi, jos ette muuta keksi. Mahdolliset postaustoiveet pyrin toteuttamaan parhaani mukaan ja kysymyksiin vastailen kyllä, kunhan ei ihan henkilökohtaisuuksiin mennä.

Kommentteja odotellen !


6 kommenttia:

Hana kirjoitti...

moi

Miia K. kirjoitti...

hnaa: heippahei.

Anonyymi kirjoitti...

Moikkelis! :) Mun mielestä sun merkinnät on aina olleet hyviä ja kiinnostavia, mutta vaikea sanoa, mistä sun pitäisi jatkossa kirjoittaa. Mä siis voisin sanoa vain, että jatka samaan malliin! :D Ja hyvää kesän alkua.

Miia K. kirjoitti...

Suvi: kiitooos :)
Kesällä toivottavasti tulee vähän monipuolisempia ja sisältörikkaampia postauksia, kun on enemmän aikaa keskittyä niihin kuin se vartti jossain koulutehtävien, kotihommien ja töiden välissä.

Aurinkoista kesää sinne myös !

Lilalah kirjoitti...

öö moi. Tee kuvaentry aiheesta Päivä Mnun Kanssani

Miia K. kirjoitti...

Peppernator: moi !
Oon itseasiassa vähän suunnitellutkin sellasta, mut aattelin odotella sellasta päivää, että on jotain mitä kuvata... :D Ketään tuskin kiinnostaa "aamupala-12h datausta-iltapala-nukkumaan" -postaus. :p Mut siis, tällainen laitetaan tulemaan !