perjantai 29. huhtikuuta 2011

Olen päättänyt olla sinun, tanssin kanssasi Ruotsiin

Spotifyn mainoksen ansiosta löysin eilisiltana uutukaisen Scandinavian Music Group -levyn ja Manner oli rakkautta heti ensikuulemalta. Ruisrockin keikkaa odotellessa ! Terhin ihanasta soundista ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle.



Asiasta toiseen, tää oli varsinainen postaamisen syy. Särkylääkkeitä on ainakin minulla oltava aina laukunpohjalla saatavilla eikä reissussa rähjääntyvän pahvikotelon mukana kuljettaminen innosta kuin pakon edessä. Oivaksi avuksi lääkkeiden mukana kuljettamisessa ovat vanhat peltirasiat. Omani ovat sattumalta molemmat apteekista peräisin, mutta toki tähän tarkoitukseen soveltuvat mitkä tahansa sopivan kokoiset rasiat.

Yhdenhän luulisi riittävän, mutta itseni tuntien en koskaan muista napata sitä laukusta toiseen. Näin on parempi, että kahdessa eniten käytetyssä veskassa on kummassakin oma rasiansa.


"Rasia avataan asettamalla kolikko kannen ja pohjan väliin sekä vääntämällä kolikon avulla kansi auki."

Vapun suunnitelmat ovat vielä aikalailla auki, miten teillä ? Kahdeksaan asti voi hyvällä verukkeella istua kotona (telkkarista tulee Suomi - Tanska jääkiekkoa), mutta sen jälkeen on kai "pakko" lähteä jonnekin näkemään ihmisiä.

Tämän mahdottoman karmeasti rajatun kuvan ja siinä esiintyvien vapunviettoystävieni myötä toivottelen kaikille iloista ja turvallista työväen juhlaa. Skål !


Ei kommentteja: