maanantai 25. huhtikuuta 2011

pumpattava barbara ?


Tämän kinderistä paljastuneen kalan myötä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa melkein jo ohi olevaa pääsiäistä. Olenko ainoa, jolle tulee tuosta mieleen muutakin kuin söpö pieni punainen vedenelävä ? En voi olla.

Viime päivät ovat kuluneet lomaillessa. Torstaina suuntasin koulun jälkeen maalle kotikulmille ja illaksi ajelimme ja siskon ja miehensä kanssa Lohjalle juhlistamaan serkun syntymäpäiviä. Toivottavasti kukaan lukijoista ei ollut paikalla yökerhon auettua kaikelle kansalle. Tai ainakaan todistamassa päätähuimaavan kauniita karaoke-esityksiä...
Lauantaina palauduin Turkuun, enkä ole sen jälkeen tehnyt oikein mitään. Lauantai-illalla näin Jyväskylästä kotikulmilleen lomailemaan tullutta kaveria, mutta siinäpä se. Tänään sain sentään tiskattua - lienee suurin saavutus noin viikkoon.


Muutama hetki sitten kortisoonivoidetta etsiessäni löysin lääkekaapin virkaa toimittavasta kuvassakin näkyvästä peltirasiasta korvikset, jotka luulin hukanneeni. Olen kaivannut noita moneen otteeseen piristämään asuja, mutta ei ole käynyt kyllä mielessäkään katsoa tuolta. Kyseiset helyt on ostettu vuosi tai pari sitten KapAhlista ja ne taisivat olla osa Vintage Stories -mallistoa, ellen nyt aivan väärin muista.

Aikaa olen kuluttanut myös zoomailemalla kameran etsimen läpi kaikkea mahdollista. Isä toi vanhan filmijärkkärinsä "lainaan" (sori isä, et taida saada takas !), ja vaikka kuvia en olekaan raaskinut vielä ottaa kovin montaa, olen yrittänyt tutustua värkin sielunelämään. Vannoutuneelle canonistille kameran kyljessä oleva Nikon-teksti tekee hieman pahaa, mutta siitä päästään kyllä yli. Tai päästiin oikeastaan aika lailla samantien kun kameran sai käsiin...


2 kommenttia:

Lilalah kirjoitti...

Taisin juuri rakastua noihin korvakoruihin..

Miia K. kirjoitti...

Ne on ihan täydelliset.
Ja saavat lisäplussaa vielä tuosta lukkosysteemistä, vaikka ovatkin periaatteessa tuommoset "roikkuvat". Lukittuvat kuitenkin takaa, joten ei pääse tarttumaan huiviin tms ja tippumaan.