perjantai 1. huhtikuuta 2011

it’s in your eyes, a color fade out

Oon viimeiset viikot ollut naapurin netin ja nettitikun varassa, joten blogin päivittely on hieman jäänyt. Tänään kuitenkin mukava mies soitteli ja kertoi, että laajakaista toimii ny. Kyllä voi yksi puhelu piristää päivää, hah. En oo kuvannut tässä viime aikoina juuri mitään, joten muutama juttuidea jää toistaiseksi ilmaan roikkumaan ja odottelemaan kuvamateriaalia.


Tää on ollut suurin sisustuksellinen saavutus muuton jälkeen. Kaunis puinen kehys Anttilasta pilkkahintaan kolmella eurolla ja rakkautta seinälle Pariisin Kevään muodossa. Suunnitelmissa olisi jonkinlaisen kuvakollaasin muodostaminen seinälle, mutta toisaalta täällä on seinillä jo niin paljon reikiä väärissä paikoissa, etten tiedä haluanko tehdä niitä kauheasti lisää. Katsotaan, katsotaan.


Tuparilahjaksi saadut viherkasvit voivat yllättävän hyvin. Ajattelin onnistuvani tappamaan ne kaikki kolme alta aika yksikön, mutta toistaiseksi kaikki ovat vielä kauniin vihreän sävyisiä ja pysyvät pystyssä ilman tukikeppejä. Yksi tosin makasi hieman lannistuneen näköisenä toissa aamuna ruukkunsa päällä, mutta oli koulupäiväni aikana piristynyt takaisin normaaliin olotilaansa saatuaan hieman vettä.

Palaillaan jälleen toivottavasti hieman lyhyemmän tauon jälkeen, nyt kun en voi laittaa laiskaa päivitystahtia netittömyyden piikkiin !

Ei kommentteja: