torstai 18. elokuuta 2011

Uusi laukku !


Kävin eilen kaverin kanssa kiertelemässä kauppoja, ja eräs laukku jäi mieleen kummittelemaan. Päätin miettiä asiaa yön yli ja päädyinkin kotiuttamaan sen koulun jälkeen (tarvitseekositäenääedesmainita) H&M'ltä. Itse laukun yhteydessä ajattelin, että voisi olla hyvä tilaisuus esitellä se sisältö, joka laukustani löytyy lähes aina. Näitä postauksia on nähty monissa blogeissa, joten minäkin kun muutkin.



Koskaan ei voi tietää, muuttuuko aurinkoinen keli yhtäkkiä rankkasateeksi, ja sateenvarjo kulkeekin matkassani lähes poikkeuksetta kaikkialle. Mukana on myös pieni muovipussi, jonka sisällä varjon voi sateen lakattua sujauttaa takaisin kassiin. Toki näiden vastapainoksi laukussa pyörivät myös aurinkolasit.

Huulirasva, hiuslenkit ja pinnit ovat must. Eihän näitä ilman vaan voi pärjätä. Läkerol-aski edustaa tässä tapauksessa purkkaa. Normaalisti mulla on vihreätä tai sinistä Jenkkiä, mutta purkat pääsi loppumaan enkä ole muistanut ostaa lisää. Pastilliaskin löysin autosta viimeksi vanhempien luona käydessäni ja se jäi laukkuun.

Särkylääkkeet kulkevat mukana kangaspussukassa, joka on "samaa sarjaa" aiemmin esiteltyjen penaalin ja kännykän suojakangaspussin kanssa.


Viimeisimpänä ne kaikkein tärkeimmät. Kalenteri, penaali, puhelin, nappikuulokkeet ja lompakko. Ennen en osannut käyttää kalenteria, mutta aloitettuani opinnot vuosi sitten, on siitä tullut tärkeimpiä mukana kannettavia asioita.

Näiden edellä nähtyjen lisäksi laukussa pyörii jälleen paljon kouluun liittyvää materiaalia. Vihkoja, kansioita, lankoja, virkkuukoukkuja, luonnoksia... Koska kaikkea ei aina voi kantaa olkalaukussa, ovat kangaskassit korvaamattomia. Niitä löytyy nurkista varmaan toistakymmentä. Hoksasin vasta kuvien oton jälkeen, että laukussani ei nyt ollut yhtään kangaskassia, mutta normaalisti niitäkin on siellä vähintään yksi - yllättäviä kauppareissuja varten.

Mitä te kannatte laukuissanne ?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kukkaroa, avaimia, purkkaa, muistivihkoa ja kynää, aurinkolaseja ja parkkikiekkoa autoilua varten, särkylääkettä, naistenjuttuja, ponnareita ja pinnejä, kampaa ja nenäliinoja sekä perusvoidetta atooppisen ihon takia. :) Eiköhän ne siinä tulleet suurimmaksi osaksi.