torstai 11. elokuuta 2011

Koska pian on palattava kouluun.

Etsiskelin tänään keskustasta synttärilahjoja viikonlopuksi, ja Indiskassa vieraillessani löysin tieni jälleen kangaspussukoita sisältävän laatikon luo. Olen hyödyntänyt kyseistä laatikkoa jo kahdesti aiemminkin, laukusta löytyy jo lähinnä "baareilukäytössä" oleva vaaleanpunakukallinen rahapussi ja vihreäkukallinen puhelinta naarmuuntumiselta suojaava pussukka.

Tarkoituksenani oli hankkia vanhan penaalini tilalle samanlainen Marimekon klipsikiinnityspenaali mustavalkoraitaa värikkäämmässä kuosissa, mutta sopivan kokoiset penaalit olivat loppu. Sijoitin siis hieman vajaan kolme euroa kirkkaanoranssiin penaaliin, joka saa piristää koulupäiviäni ainakin siihen asti, että löydän mieleisen Marimekko-penaalin.



Penaalin kulmaa pääsivät koristamaan edellisessäkin penaalissa jo useamman vuoden ajan olleet pinssit. Yleensä tämänmoisissa pinsseissä on melko surkeat kiinnityssysteemit ja niitä häviää paidan rintamuksesta tai laukusta vähän väliä, mutta tämä kaksikko on saanut jonkinlaiset superkiinnitykset, eikä kumpikaan ole irronnut kertaakaan. En uskoakseni valehtele kovin paljoa, jos sanon että ne ovat olleet penaalissa lukion kakkoselta lähtien. Viitisen vuotta siis !

Maanantai saa tulla, olen valmistautunut !

Ei kommentteja: