keskiviikko 10. elokuuta 2011

Keisarinnan uudet vaatteet


Tämän H&M'ltä kotiutetun mekon kuvaaminen osoittautui todella hankalaksi. Sen lisäksi, ettei se naulapuulla roikkuessaan näytä kovinkaan erikoiselta, asettaa pieni yksiö omat haasteensa. Yritin kameran itselaukaisinta apuna käyttäen kuvata sitä myös päälläni, mutta siitä nyt ei ainakaan tullut mitään. Paljon nähnyt ja jo melko iäkäs PowerShottini taitaa todella alkaa pikkuhiljaa vetää viimeisiään, kun tarkentaminen on alkanut käydä äärettömän hankalaksi.

Lopulta ripustin vaatteen roikkumaan katosta ja tyydyin tulokseen. Mekko on kivempi päällä kuin kuvassa, uskokaa pois !


Mekon lisäksi mukaan lähti hieman hippityylinen kaulakoru, jossa ruskeassa nauhassa roikkuu kullanvärinen riipus. Hieman ylemmäs riipuksesta on solmittu toiselle puolelle kullanvärinen "helmi". Koru on simppeli ja konstailematon, mutta piristää mukavasti perustylsää arkiasua, johon ei tee mieli yhdistää mitään kovinkaan fiiniä.

Nauhassa ei ole takana lukkoa/solmua, vaan sen pituutta saa helposti säädettyä ja nauhojen päät jäävät niskaan roikkumaan - mukava yksityiskohta hiusten ollessa kiinni. 


Kuten tästäkin voi päätellä, bloggaajalla on ollut tänään hyvä päivä. Melko myöhäiseksi venynyt aamu alkoi hyvällä aamupalalla, keskustelulla mukavan ihmisen kanssa ja suorastaan loistavalla musiikilla. Lisäksi kaveri varmisti tulevansa perjantaina ensin tänne aloittelemaan ja siitä jatketaan sitten tutun bändin keikalle ja luultavasti baariin. Vaviskaa, Klubi ja Forte !

Ei kommentteja: