keskiviikko 9. helmikuuta 2011

hakaniemen sillalla viima on jäätävä

Mistä tämä pakkanen ja jäätävä viima ilmestyivät ? Mulle ois kelvannut ne pari plus-astetta, viis loskasta !

Jatketaan hieman vielä aiemmin aloitetulla lempikoru-linjalla. Olin noin vuosi sitten sitä mieltä, etten osaa pitää sormuksia, enkä pidä niistä. Mielipide kuitenkin muuttui, kun sain silloiselta poikaystävältä sormuksen (ei sellaista vasempaan nimettömään pujotettavaa kuitenkaan, toim.huom.), joka on maailman kaunein. Vaikka suhde poikaan on jo päättynyt, lempi hopeisen rinkulan kanssa roihuaa yhä.


Kynsilakka on parhaimmillaan hieman lohkeilleena, eikö niin?

Kyseiselle sormukselle taisi tulla hintaa suunnilleen huikean yhden euron verran - arvaatteko mikä se on alunperin ollut ? Kyllä - pikkulusikka. Kuviointi on todella kaunis, ja kuten kuvastakin näkyy, on sormus "toisesta päästään" kapea, mikä helpottaa käyttöä.

Halpa ja helppo lahjaidea tai DIY-piristys itselle. Tarvitset vain vanhan pikkulusikan varren ja parit nokkapihdit. Näppärä askartelija keksii varmasti itse lusikkaosastakin jotain hauskaa !

Olen nyt muutaman päivän opetellut pitämään sormuksia samanaikaisesti kahdessa sormessa, mikä ei ole tottumattomalle ollenkaan niin helppoa kuin voisi luulla. Pidin "lusikkasormusta" ennen aina nimettömässä, mutta se alkoi olla hieman turhan väljä, ja hukkaamisen pelossa oli pakko vaihtaa se toiseen sormeen. Nyt nimettömässä on kauniin yksinkertainen H&M'n jonkin sormussetin mukana tullut hopeanvärinen rinkula.

Huomenna olisi edessä kauan odotettu Pariisin Kevään keikka Turun Klubilla. Viime kerralla olin 38 asteen kuumeessa ja nyt päivän mittaan kurkkukipu on äitynyt sietämättömäksi, enkä ole uskaltanut mitata lämpöä. Tieto lisää tuskaa. Aion selviytyä keikalle vaikka pää kainalossa.
Nyt lienee viisainta seurata Ilmarin esimerkkiä:


Ei kommentteja: