maanantai 25. heinäkuuta 2011

Syksyä ilmassa ?

Vaikka on vasta keskikesä, on alkanut jo tuntua syksyltä. Lomaa on jäljellä vielä kolmisen viikkoa, eikö kesänkin kuuluisi jatkua sinne asti ? Odotan koulun alkua jo ihan hyvillä mielin, näkee taas niitäkin kavereita ja saa jotain täytettä ja rutiinia päiviin. Vaikka lomailu ja myöhäiset aamut ovat varsin mukavia, ovat epäsäännöllinen elämä ja olematon päivärytmi myös rasittavia. 

Vaikka muutaman päivän olo onkin tuntununt raskaalta, uupuneelta ja syksyiseltä, aion ottaa loppulomasta ilon irti. Seuraavana ohjelmassa on keskiviikko DBTL'n merkeissä. Jo ajatus Jukka Pojasta ja Raappanasta keinuttaa. Ilta tulee jatkumaan jatkoklubin merkeissä keskustan "teinihelvetissä" kaverin bändin keikalla. Siitä seuraava etappi on selviytyä lauantaina Klubille indie-iltamiin, voi No Shame ♥.


Toivon loppulomalta vielä edes muutamia poutaisia, aurinkoisia päiviä, jotka voi viettää puistossa tai Aurajoen rannalla kirjojen kanssa. Vaikka kahvilahengailusta (kuvissa vuorossa Wiklund) onkin tullut varsin mukava ajantappokeino, olisi kesäpäivät kuitenkin mukavampi viettää ulkona. Kahvilat säilyttävät viehätysvoimansa läpi vuoden, pakkaskelit jokirannassa eivät innosta.

Puoli yksitoista illalla on ihan hyvä aika lähteä lenkille, eikö ?

kuvat © Markus K

1 kommentti:

Markus. kirjoitti...

Tämä oli liian haikea. :( (Osaankommentoida.com)