lauantai 31. maaliskuuta 2012

on siis kevät.

Kevät on tuonut värien myötä mukanaan myös terveellisemmät elämäntavat. Aloitin viime tiistaina työharjoittelun ja teen nyt seitsemäntuntisia työpäiviä arkisin. Hyötyliikunnan ja lenkkien määrä on lisääntynyt ja samalla alkoholinkäyttö vähentynyt. Yöunetkin saavuttavat nykyään vähän terveellisempiä tuntimääriä kun työpaikalle on vartin kävelymatka tunnin koulumatkan sijaan.

Liikunnan lisäksi ruokailutkin ovat muuttuneet myönteisempään suuntaan. Työt rytmittävät päiviä koulua tehokkaammin joten ruokailuajat ovat säännöllistyneet ja ainekset menneet terveellisempään suuntaan. Tänään lautaselta löytyi paistettua kanaa, keitettyjä kananmunia ja salaattia.


Aivan innoissani selailin tänään myös juoksutossuja. Kyllä, lenkkareita. Nyt, kun kelit suosivat lenkkeilyn mihin vuorokaudenaikaan tahansa ilman että täytyy varustautua kymmenellä vaatekerroksella paleltumista vastaan, olisi kai aika panostaa varusteisiin. Kävelylenkkeihin sopivat tossut jo löytyvät, mutta niille täytyisi tosiaan saada jostain kaveriksi paremmin juoksemiseen soveltuvat tossut. Eikä haittaisi yhtään, jos ne olisivat jotkut kivannäköiset. Ja vaikka pinkit.

Ei kommentteja: