torstai 23. helmikuuta 2012

Lomailua

Käytiin tänään kaverin kanssa kaupungilla lounastamassa sekä kahvittelemassa ja päädyttiin harhailemaan muutamaan kauppaankin, kun jäi luppoaikaa. Hyödynsin Anttilan pimeät hinnat-kampanjaa ostamalla kaksi Max Factor-ripsiväriä parillakympillä - ei paha ! Melkein puoleen hintaan. Toinen, False Lash Effect, on vanha tuttu suosikki, mutta toiseksi valitsin uuden tuttavuuden, joka ainakin ensikokeilemalta vaikutti aika hyvältä. Pitää vielä testata ulko-olosuhteissa, toivottavasti ei ainakaan ihan vähästä leviä pitkin poskia.


Lisäksi Seppälästä löysin pienen tekonahkaisen pussukan, jonka toivon tästä lähin toimittavan maailman-parhaan-kukkaron virkaa. Ainakin baareilukäytössä tuo lienee parempi kuin edeltäjänsä, joka vie laukussa turhan paljon tilaa. Hieman päälle viiden euron hintakaan ei huimannut päätä tai kaatanut loppukuun opiskelijabudjettia.


Viime viikot ovat pitäneet sisällään paljon hengailua kavereiden kanssa, mutta myös uusia tuttavuuksia. Ihan virkistävää viettää välillä aikaa ihan uusien ihmisten kanssa, vähän vaihtelua puheenaiheisiinkin, hah. Kuluvan viikon olen viettänyt lomaa ensin vanhempieni luona ja nyt loppuviikon ihan vain Turussa. Huomenna tosin täytyisi käväistä töissä, mutta viikonlopun aion vain rentoutua ja antaa aikaa itselleni. Muistakaa tekin tehdä välillä niin !

Ei kommentteja: